Kassan eAsiointi

eAsioinnissa voit täyttää ja lähettää ansiopäivärahahakemuksesi ja liittää siihen tarvittavat selvitykset. Sieltä näet myös päivärahasi maksuilmoitukset.

Rakennusalan työttömyyskassan eAsiointipalvelu

Kirjautuminen eAsiointiin tapahtuu käyttäjätunnuksella ja salasanalla. Käyttäessäsi eAsiointia sinun tulee ensin rekisteröityä käyttäjäksi Rekisteröidy –painikkeen kautta. Jatkossa kirjaudut eAsiointiin käyttäjätunnuksen sekä rekisteröitymisen yhteydessä luomasi salasanan turvin. Mikäli unohdat salasanan, voit luoda uuden salasanan Unohditko salasanasi? –painikkeen kautta.

Ohjeet eAsiointiin rekisteröitymiseen ja kirjautumiseen.

eAsioinnissa voit täyttää ansiopäivärahahakemuksesi ja liittää siihen tarvittavat selvitykset. Hakemuksesi kirjautuu saapuneeksi kassaan heti lähetettyäsi sen. eAsioinnissa voit myös tarkastella päivärahan hakemiseesi liittyviä asioita, nähdä päivärahan maksuilmoituksen ja muokata liiton jäsenrekisterissä olevia henkilötietojasi. Jäsenmaksut -kohdasta voit katsella jäsenmaksutilannettasi, laskea jäsenmaksun määräsi ja maksaa jäsenmaksun

ePikahakemus – nopea tapa täyttää jatkohakemus

Pikahakemus on kokonaan työttömälle tai kokonaan lomautetulle tarkoitettu esitäytetty jatkohakemus, joka on tavallista jatkohakemusta nopeampi ja helpompi täyttää.

Pikahakemuksen voi lähettää, jos tiedoissa ei ole tapahtunut muutoksia.

Palvelu ehdottaa pikahakemusta automaattisesti neljän kalenteriviikon jaksolle, jos edeltävä hakemus on ollut kokonaan työtöntä tai lomautettua aikaa. Jos tiedoissasi on tapahtunut muutoksia edelliseen jaksoon nähden, voi pikahakemukselta siirtyä täyttämään normaalin jatkohakemuksen.
Pikahakemukset käsitellään saapumisjärjestyksessä yhdessä muiden jatkohakemusten kanssa.

Maksuilmoitukset tekstiviestillä

Maksuilmoitukset ansiopäivärahan tai vuorottelukorvauksen maksamisesta lähetetään tekstiviestillä matkapuhelimeen. Tekstiviestimaksuilmoituksessa on tieto maksettavasta jaksosta, maksupäivästä ja maksun summasta. Tekstiviesti lähetetään käsittelypäivän iltana tai viimeistään seuraavana aamuna.

Maksuilmoituksen näet eAsioinnin Tilannetiedot –sivulla.

Rakennuskassan tietosuoja- ja rekisteriseloste

Tarkista löytyykö kaipaamasi tieto usein kysytyistä kysymyksistä.