Ajankohtaista

Helatorstaiviikon puhelinpalveluajat

Kassan puhelinpäivystyspalvelut palvelevat normaalisti maanantaista 22.5. keskiviikkoon 24.5. ja päivystyspalvelut ovat suljettuna torstaina 25.5. ja perjantaina 26.5. Helatorstain vuoksi. Voit täyttää ansiopäivärahahakemuksen, liittää siihen tarvittavat selvitykset ja tarkastella päivärahan hakemiseen liittyviä asioita eAsioinnissa. Pahoittelemme mahdollista häiriötä!  

Lue lisää

Osoitevirhe esitäytetyssä jatkohakemuksessa

Osaan työttömyyskassan maksuilmoituksista on tulostunut maksatusjärjestelmän virheen vuoksi Kuopion osoitteen sijaan Helsingin osoite. Rakennusalan työttömyyskassan skannauskeskus sijaitsee edelleen Kuopiossa ja virheellisesti Helsinkiin tulleet hakemukset joudutaan toimittamaan Kuopioon. Tämän vuoksi paperisten jatkohakemusten käsittelyssä voi olla pieni viive. Kassa pahoittelee  asiaa. Maksatusjärjestelmän toimittaja korjaa osoitteen oikeaksi, joten 12.5. jälkeisten maksujen maksuilmoituksissa on jälleen oikea osoite.

Lue lisää

Kassan puhelin- ja asiakaspalvelu suljettu 18.-19.5.2017

Rakennuskassan puhelin- ja asiakaspalvelu on kiinni torstaina 18.5. ja perjantaina 19.5. koulutuspäivien vuoksi. Palvelemme normaalisti jälleen maanantaina 22.5.  Voit täyttää ansiopäivärahahakemuksen, liittää siihen tarvittavat selvitykset ja tarkastella päivärahan hakemiseen liittyviä asioita eAsioinnissa. Pahoittelemme mahdollista häiriötä!   

Lue lisää

Rakennuskassa hakee palvelupäällikköä

Rakennusalan työttömyyskassa hoitaa rakennusalan ammattilaisten työttömyysturvaetuuksia. Kassa on perustettu vuonna 1924, meillä on noin 53 000 jäsentä ja 40 työntekijää. Toimimme Helsingissä sijaitsevan keskustoimiston lisäksi aluetoimistoissa eri puolilla Suomea. Haemme Tampereen tai Helsingin toimipisteeseen vakituiseen työsuhteeseen PALVELUPÄÄLLIKKÖÄ

Lue lisää

Tarkista löytyykö kaipaamasi tieto usein kysytyistä kysymyksistä.