Elämme Rakennuskassassa vuoden kiireisintä aikaa. Tämän johdosta asiakaspalvelumme saattaa ruuhkautua ja vastausaikamme kasvaa. Hakemusten määrän lisääntyminen kasvattaa vääjäämättä myös hakemusten käsittelyaikaa. Teemme kaikkemme pitääksemme tilanteen hyvänä ja toivomme jäseniltämme kärsivällisyyttä.

Vastauksia yleisempiin ansiopäivärahaa koskeviin kysymyksiin löydät usein kysytyistä kysymyksistä.

Jos sinulla kysyttävää tai haluat antaa lisäselvityksiä hakemuksesi tietoihin, asioithan ensisijaisesti eAsioinnin kautta. Ethän ruuhkauta asiakaspalveluamme kysymällä käsittelytilannetta, vaan tarkista se kassan nettisivuilta. Käsittelemme hakemukset saapumisjärjestyksessä. Jos hakemuksesi on jo käsitelty, näet tilanteen eAsioinnista. Maksuilmoituksen saat tekstiviestillä.

Voit nopeuttaa oman hakemuksesi käsittelyä käyttämällä eAsiointia ja toimittamalla kaikki pyydetyt liitteet kerralla. Kun liitteet ovat saapuneet kassaan, näkyy tieto eAsioinnissasi kyseisen liitteen kohdalla olevana sinisenä alaspäin osoittavana nuolena. Otamme sinuun yhteyttä, jos tarvitsemme hakemuksesi käsittelyyn lisätietoja.

Varmista myös eAsioinnin Rakennusliiton jäsenyysasiat-toiminnon kautta, että jäsenmaksusi ovat ajan tasalla. Huolehdi siitä, että työnhakusi on voimassa TE-toimistossa. Ilman TE-toimiston antamaa voimassa olevaa esteetöntä lausuntoa emme voi maksaa päivärahaa.

Kiitos yhteistyöstä ja hyvää uutta vuotta 2021!

Ystävällisin terveisin,

Rakennuskassan väki