Jotkut jäsenistämme jo ovat huomanneet iloisen uudistuksen päivärahan maksatuksessamme.

Olemme ottaneet käyttöön päivärahojen ns. nopeutetun maksatusprosessin. Tämä tarkoittaa sitä, että aiemman kahden pankkipäivän sijaan maksut ovat päivärahan saajien tileillä jo seuraavana pankkipäivänä kassan maksuajosta. Kun hakemus on käsitelty kassassa ennen kello 16:ta, saadaan rahat nopeampaan maksuajoon mukaan. Näissä tilanteissa rahat näkyvät saajan tilillä jo seuraavana arkipäivänä. Jos käsittelemme hakemuksen illalla kello 16:n jälkeen, maksut ovat saajan tilillä kahden pankkipäivän kuluttua, niin kuin aina aiemminkin.

Pyrimme kaikin tavoin tehostamaan ja nopeuttamaan omia etuuskäsittelyprosessejamme, jotta jäsentemme toimeentulo olisi mahdollisimman turvattu. Valitettavasti kaikkeen emme kuitenkaan voi itse vaikuttaa. Esimerkiksi joissakin TE-toimistoissa asioiden kuukauden mittainen käsittelyaika voi viivästyttää myös Rakennuskassan jäsenten rahojen saantia.