Verotuspäätöksistä 2019 sivutoimisille yrittäjille

Jos sinulla on sivutoimista yritystoimintaa, esimerkiksi harjoitat maataloutta tai metsätaloutta tai sinulla on oma toiminimi, kassa tarvitsee kopion viimeksi vahvitetusta omasta verotuspäätöksestäsi. Jos toimintaa harjoittaa yhtymä tai jakamaton perikunta, ei päätöksiä tarvitse lähettää.

Verottaja on alkanut jo lähettää kansalaisille esitäytettyjä veroilmoituksia sekä verotuspäätöksiä vuodelta 2019. Esitäytetyn veroilmoituksen jälkeen samassa kirjekuoressa on papereita, joissa lukee Verotuspäätös. Kaikki nämä Verotuspäätös-nimiset sivut tarvitaan kassassa. Huomaa sivujen juokseva numerointi.

Hyvälaatuiset valokuvat jokaisesta kokonaisesta sivusta riittää. Ethän lähetä suttuisia valokuvia tai kuvia osasta sivua, koska joudumme pyytämään sinulta samat tiedot uudestaan, mikä hidastuttaa työtämme ja päivärahojen maksatusta.

Tarkista löytyykö kaipaamasi tieto usein kysytyistä kysymyksistä.