Postin lakko on päättynyt 27.11.2019

Postin jakelu-, käsittely- ja kuljetustoimintoja koskenut lakko on päättynyt keskiviikkona 27.11.2019.

Lakko ehti kestää yli kaksi viikkoa. Odotettavissa on, että lakon aikana jakamatta jääneen postisuman purku aiheuttaa edelleen viivästymisiä postin perille toimittamisessa.

Työttömyyskassa suosittelee kaikkia päivärahanhakijoita lähettämään hakemuksen sekä tarvittavat liitteet työttömyyskassalle eAsioinnin kautta. Tämä on ensisijainen, nopein ja turvallisin tapa lähettää kassalle hakemus sekä liitteet.

Kassan eAsioinnin käyttäminen

eAsioinnissa käytetään vahvaa sähköistä tunnistautumistapaa. Kirjautuminen palveluun tapahtuu henkilökohtaisilla verkkopankkitunnuksilla tai teleoperaattoreiden mobiilivarmenteilla (Telia, Elisa, Dna jne.).

Tarkista löytyykö kaipaamasi tieto usein kysytyistä kysymyksistä.