* Joulun ajan muistio *

Rakennuskassan käsittelytilanne niin ensihakemusten kuin jatkohakemustenkin osalta näin joulun pyhien alla on erinomainen. Joulu ja uusivuosi tuovat kuitenkin jonkin verran poikkeuksia käsittelyaikoihin, mutta erinomaisesta lähtötilanteesta on hyvä jatkaa hakemusten tehokasta käsittelyä jäsentemme parhaaksi pyhien välissäkin.

Poikkeuksia palveluajoissamme:

Perjantaina 22.12.2018
puhelinpalvelumme ja toimistomme suljetaan kello 14.

Maanantaista keskiviikkoon 24.12.-26.12.2018
vietämme joulua ja toimistomme sekä puhelinpalvelumme on suljettu.

Torstaina 27.12.2018
puhelinpalvelumme ja toimistomme ovat pääsääntöisesti avoinna (Kouvolan toimisto on suljettu).

Maanantaina uudenvuoden aattona 31.12.2018
puhelinpalvelumme ja toimistomme on suljettu.

Tiistaina uudenvuoden päivänä 1.1.2019
otamme uudenvuoden vastaan  ja toimistomme sekä puhelinpalvelumme on suljettu.

 

Kassan asiakastyytyväisyyskyselyn mukaan olemme Suomen parhaiten palveleva kassa! Käsittelijämme saivat erinomaiset arviot niin ammattitaidossa kuin ystävällisyydessäkin! Tästä olemme ylpeitä ja haluamme kiittää siitä teitä, arvoisat jäsenemme!

 

Miten voisimme vielä parantaa eAsiointia?

Dec 19th ”Olen vanha mies ja kokenut ja nähnyt – elänyt todeksi Rakennusliiton ja -kassan eri elämänkaaret ja -vaiheet. Kymmenen vuotta sitten systeemit olivat ”kivikautiset.” Viime vuosien aikana, tajuttoman lyhyessä ajassa, RL:n asiat ovat siirtyneet digiaikaan; ja vielä niin, että olemme ehdotonta kärkeä eri toiminnoissa. Kaikki (lähes) voidaan tehdä netissä. Uskomaton työ, ponnistus ja suoritus asian osaisilta. Suurkiitokseni teille kaikille ja Hyvää Joulua.”

 

Hyvää ja rauhallista joulun aikaa kaikille!
Toivottaa raksakassalaiset

 

 

Tarkista löytyykö kaipaamasi tieto usein kysytyistä kysymyksistä.