Rakennusliitto on avannut työnvälityksen verkkoon

Rakennusliitto on avannut verkossa toimivan työnvälityksen, jossa näkyvät sekä alueelliset ja alakohtaiset avoimet rakennusalojen työpaikat. Liiton jäsenille on avattu erityisetuna omaan puhelimeen tuleva työpaikkavahti. Se ilmoittaa vapaat työpaikat jäsenelle, haluttaessa vaikka kerran päivässä.

Työvälityksen sivulle pääset suoraan tästä: Rakennusliiton työnvälitys
Palvelussa näkyvät toistaiseksi kaikki vapaat rakennusalan työpaikat. Palvelun on toteuttanut Rakennusliitolle Duunitori. Mukana ovat myös ns. vuokrafirmojen ilmoitukset, koska suuri osa rakennusalan työpaikoista välitetään niiden kautta.
Verkkosivulla voi vierailla kuka tahansa, mutta täyden hyödyn saavat vain liiton jäsenet. Se varmistetaan älypuhelimeen tulevalla työpaikkavahdilla.
Työpaikkavahdin saa menemällä liiton eAsiointi–sivulta omiin jäsentietoihin ja tilaamalla sieltä sähköisen jäsenkortin latauslinkin. Linkki tulee tekstiviestinä puhelimeen.

Tarkista löytyykö kaipaamasi tieto usein kysytyistä kysymyksistä.