Puhelinpalvelu palvelee rajoitetusti keskiviikkoisin ja torstaisin

Rakennusalan työttömyyskassa tekee parhaansa ruuhkautuneiden hakemusten käsittelyjonojen purkamiseksi. Siitä johtuen kassan puhelinpalvelu palvelee toistaiseksi keskiviikkoisin ja torstaisin poikkeuksellisesti vain klo 9-12 välisenä aikana. Pahoittelemme mahdollista haittaa ja toivomme ymmärrystä.

 eAsiointi on sujuva tapa hoitaa asioita

Suosittelemme käyttämään eAsiointia. Palvelu on jäsenten käytössä vuorokauden ympäri.  eAsioinnissa voit täyttää ansiopäivärahahakemuksesi ja liittää siihen tarvittavat selvitykset. Hakemus kirjautuu saapuneeksi kassaan lähettämisen jälkeen. eAsioinnissa voit myös tarkastella päivärahan hakemiseen liittyviä asioita.

 eAsiointiin pääsee kirjautumaan sekä Rakennusliiton että Rakennusalan työttömyyskassan sivujen kautta.

 Tietoa eAsiointipalvelusta >>

Suora linkki eAsiointiin >>

 

 

Tarkista löytyykö kaipaamasi tieto usein kysytyistä kysymyksistä.