Onko sinulla ongelmia kirjautua uuteen eAsiointiimme?

Huomaathan, että vaikka olet aiemmin käyttänyt eAsiointia, on nyt rekisteröidyttävä tähän uuteen järjestelmään ensin, ei siis kirjauduta vielä ensimmäisellä kierroksella. Tämän jälkeen ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen pitäisi tulla viesti, jossa on linkki (sininen). Tätä linkkiä klikkaamalla vahvistat rekisteröinnin.

Muistathan, että käyttäjätunnus on liiton jäsennumerosi (ilman 002 –etuliitettä) ja että salasanan pitää olla 8 merkkiä pitkä sisältäen 2 ISOA ja 2 pientä kirjainta sekä 2 numeroa, loput 2 voit valita vapaasti olemaan kirjaimia tai numeroita. Jos sähköpostiin ei tule vahvistusviestiä, tarkastathan vielä roskapostikansiosi. Jos viesti löytyy sieltä, siirrä viesti saapuneisiin. Tarkista myös, että tietokoneesi kello on oikeassa ajassa. Järjestelmä edellyttää, että kellonajan tulee olla oikein tietoturvasyistä.

Mikäli kirjautuminen ei vieläkään onnistu, tarkasta tietokoneesi selain (Chrome toimii varmimmin, Safari, Firefox, Internet Explorer ok).

Kirjautumisen onnistuttua, muista myös aina kirjautua järjestelmästä ulos oman tietoturvasi varmistamiseksi.

Jos kirjautuminen ei onnistu, olethan yhteydessä asiakaspalveluumme p. 020 690 230, niin työstetään asiaa yhdessä eteenpäin!

Tarkista löytyykö kaipaamasi tieto usein kysytyistä kysymyksistä.