Tervetuloa Rakennusalan työttömyyskassan eAsiointipalveluun!

Palveluun pääset kirjautumaan omilla pankkitunnuksillasi. Toimi pankin palvelussa ohjeiden mukaan. Palvelu on maksuton ja ainoastaan Rakennusalan työttömyyskassan jäsenten käytettävissä. Sivusto on suojattu SSL-tekniikalla.

eAsioinnissa voit täyttää ansiopäivärahahakemuksesi ja liittää siihen tarvittavat selvitykset. Hakemuksesi kirjautuu saapuneeksi kassaan sen lähetettyäsi. eAsioinnissa voit myös tarkastella päivärahan hakemiseesi liittyviä asioita ja muokata liiton jäsenrekisterissä olevia henkilötietojasi.

Vaihda maksuilmoitukset saapumaan tekstiviestillä

Maksuilmoituksen ansiopäivärahan tai vuorottelukorvauksen maksamisesta voit jatkossa valita toimitettavaksi myös tekstiviestillä matkapuhelimeesi. Uuden palvelun saat valituksi käyttöön eAsioinnin Omat asetukset –sivulla.

Tekstiviestimaksuilmoituksessa on tieto maksettavasta jaksosta, maksupäivästä ja tilille maksettavasta määrästä. Tekstiviesti lähetetään käsittelypäivän iltana tai viimeistään seuraavana aamuna.

Maksuilmoituksen voi valita toimitettavaksi joko postitse tai tekstiviestinä. Maksuilmoitus on aina nähtävillä myös eAsioinnin Tilannetiedot –sivulla.

ePikahakemus – nopea tapa täyttää jatkohakemus

Pikahakemus on kokonaan työttömälle tai kokonaan lomautetulle tarkoitettu esitäytetty jatkohakemus, joka on tavallista jatkohakemusta nopeampi ja helpompi täyttää.

Pikahakemuksen voi lähettää, jos tiedoissa ei ole tapahtunut muutoksia. Palvelu ehdottaa pikahakemusta automaattisesti neljän kalenteriviikon jaksolle, jos edeltävä hakemus on ollut kokonaan työtöntä tai lomautettua aikaa. Jos tiedoissasi on tapahtunut muutoksia edelliseen jaksoon nähden, voi pikahakemukselta siirtyä täyttämään normaalin jatkohakemuksen.

Pikahakemukset käsitellään saapumisjärjestyksessä yhdessä muiden jatkohakemusten kanssa.

Kirjaudu_eAsiointiin

 

 

Palvelun toimivuus on testattu Internet Explorer ja Mozilla Firefox -selaimilla.